28 Mayıs 2012 Pazartesi

Öncesi-Pazar-Sonrası

  • Bira içmenin 20 torba çimentoyu 2 kat yukarı çıkarmakla eşdeğer olduğu hissine kapıldım birden ve gözüm votka reyonuna kaydı uzun zaman sonra. Aralarından bir tanesini gözüme kestirdim. Bir mandalina türü ile 3 defa distile edildiğini iddia eden, ödül almış ve çekici şişeye sahip olanıydı. Boynundan kavradığım gibi sepete atıverdim. Destekçileri de ardından geldi : çilek, erik, muz ve kayısı. Kapağın üzerindeki tarifi uygulamak için lazım olan mandalina hariç diğerleri yani. Tarifte yazanlardan elde olan yaş nane yaprağı ve bol buz ile tokuşturduk kadehleri.
  • Öyrovizyonu bile gölgede bırakacak bir erken uyku akşamının sabahında rastladım teletext ekranında 3-2'lik Finlandiya yenilgisine. Maçın varlığından haberdar olmamın sebebiydi Can Bonomo'nun kaçıncı olduğuna dair ilgim.
  • Nehire -Seyhan Nehri- plan düzleminde 10 m. mesafede olup, z ekseninde nehir su yüzeyi ile müthiş kot farkı olan bir noktada tartıştık Miami'ye gidebilme ihtimalimizi otlu peynir eşliğinde. (sonradan farkettim ki çok Yılmaz Erdoğanvari olmuş bu kısım)
  • 180 km. mesafe katedip kişisel servetimden bir çeyrek altın eksilmesine yol açan kuzen düğününde, telefonla dakika-skor aldım Adana'nın "turuncu" olduğunu düşünenlerden. Yine olmadı amk.
  • Ve bir pazartesiye başlamak aldı götürdü geçen 2 gündeki çok boyutlu dalgalanmayı. "Flatten" komutunu vermişti lanet pazartesi.
Herşey tekrar normale dönüyordu sanki yedişer günlük periyotlarla. Sahi, dün ne yemiştim?

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam size nasil ulasilabilir? mail adresinizi alabilirmiyim?

itirafediyorum dedi ki...

ben de aynisini soracaktim. bir iletisim adresi yazarsaniz sevinirim.

4numara dedi ki...

4numara@gmail.com arkadaşlar...